ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B101) | ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ |
| ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B102) | ΛΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
| ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B103) | ΓΕΩΡΓΑΚΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
| ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B104) | ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ |
| ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B105) | ΛΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
| ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B106) | ΜΑΣΤΟΡΗ ΝΙΚΗ |
| ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B107) | ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ |
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (HACCP) (Θ) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B108) | ΣΥΜΕΟΥ ΕΛΕΝΗ |
| ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) - ΕΞΑΜ. 2024Α' (PASTRY_BAKERY_B109) | ΜΕΝΤΖΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ |
|