ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Α’

Ενημερώνουμε τους σπουδαστές μας και τους υποψήφιους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ότι η έναρξη των μαθημάτων του εξαμήνου 2021Α’ θα γίνει τη Δευτέρα 1η Μαρτίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν εξ’ αποστάσεως, με τη χρήση ασύγχρονης και σύγχρονης μεθόδου διδασκαλίας, εκτός αν υπάρξει νεώτερη απόφαση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση στο site του ΔΙΕΚ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Τα μαθήματα της εβδομάδας 22 – 26 Φεβρουαρίου θα αναπληρωθούν εντός του χρόνου των επόμενων εβδομάδων της κατάρτισης, μετά από το σχετικό προγραμματισμό τους.

Επίσης, ενημερώνουμε τους υποψήφιους εκπαιδευτές του ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ότι άμεσα θα αρχίσει η αποστολή των διερευνητικών emails για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του εξαμήνου. Η απάντησή τους θα γίνει μέσω μιας πιλοτικής εφαρμογής που λειτουργεί για λογαριασμό του ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ειδικά για αυτό το σκοπό. Πληροφορίες για τη διαδικασία θα υπάρχουν εντός του σχετικού email.

Παρακαλούμε τους σπουδαστές και τους προσληφθέντες εκπαιδευτές του εξαμήνου 2021Α’ να παρακολουθούν σε τακτική βάση τόσο τις ανακοινώσεις στο site του ΔΙΕΚ, όσο και τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικής επικοινωνίας, καθώς στο επόμενο διάστημα θα υπάρχουν σημαντικές ενημερώσεις.