ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, στο πλαίσιο εφαρμογής των οδηγιών του ΕΟΔΥ που αποσκοπούν στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου του πληθυσμού αναφορικά με τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2) που προκαλεί τη νόσο COVID-19, παραθέτει τις παρακάτω οδηγίες εξυπηρέτησης του κοινού, προκειμένου, αν είναι δυνατό, να αποφύγει τη μετακίνηση προς το ΙΕΚ (και ιδιαίτερα τη χρήση Μ.Μ.Μ.).

1. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΙΕΚ στα τηλέφωνα 2106233952, 2106233953 και ζητήστε εναλλακτικό τρόπο εξυπηρέτησης.

2. Επισκεφθείτε τη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε ηλεκτρονικά το ερώτημα-αίτημά σας. Μην ξεχάσετε να γράψετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα έχετε απάντηση το συντομότερο δυνατό.

3. Στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση grammateia@iek-amarous.att.sch.gr με τα πλήρη στοιχεία σας και το ερώτημα-αίτημά σας. Θα έχετε απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Προσοχή: Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτημα έκδοσης βεβαίωσης κλπ, για το οποίο απαιτείται κατάθεση σχετικής αίτησης ώστε να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, εφόσον είστε εκπαιδευτής εκτυπώστε, συμπληρώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά αυτή την αίτηση, ενώ εάν είστε σπουδαστής εκτυπώστε, συμπληρώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά το κατάλληλο έντυπο από αυτή τη σελίδα. Η ζητούμενο έντυπο θα σας αποσταλεί με email την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για θέματα Πρακτικής Άσκησης, μπορούν επίσης εδώ να ενημερωθούν και να βρουν χρήσιμα έντυπα.