ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η έκθεση έργων κεραμικής των σπουδαστών της ειδικότητας «Κεραμική Τέχνη» (Δ’ εξαμήνου) που συνδιοργανώθηκε με την Πανελλήνια  Ένωση Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α.) και πραγματοποιήθηκε στο «Κέντρο Ελληνικής Κεραμεικής», Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης», Λεωφ.  Κηφισίας 207, από 14 έως 20 Φεβρουαρίου 2020.

Το επίπεδο των έργων που παρουσίασαν οι σπουδαστές μας, κατά γενική ομολογία όλων όσων επισκέφθηκαν την έκθεση τις ημέρες αυτές, ήταν εφάμιλλο έργων καταξιωμένων κεραμιστών. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΔΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ συγχαίρουν τους σπουδαστές για το εξαιρετικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα τους, αλλά βεβαίως και όλους τους εκπαιδευτές τους που συνέβαλαν τα μέγιστα, τόσο στην εκπαίδευση και κατάρτισή τους στην τέχνη της κεραμικής, όσο και στο δημιουργικό και αισθητικό μέρος της έκθεσης.

Προσπάθειες αυτού του επιπέδου, καταξιώνουν στη συνείδηση της κοινωνίας το θεσμό της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό, αλλά και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών Αγγειοπλαστών Νικόλαο Βαλλάτο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου Ιωάννη Νικολαράκο και τον πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου Πέτρο Κόνιαρη, οι οποίοι χαιρέτησαν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Συμμετέχοντες σπουδαστές στην έκθεση: Αθανασιάδου Αντιόπη, Βαλλάτου Ειρήνη, Βασιλακάκης Ιωάννης, Δάνος Εμμανουήλ, Ζαρακοβίτης Αθανάσιος, Καρέλλου Μαριανέλλη, Κατρής Θεόδωρος, Κούτση Μαρία, Μάκαρη Ειρήνη, Μιχοπούλου Κωνσταντίνα, Μπεκιάρη Γεωργία, Μπόλη Ελισάβετ, Ξενάκη Σωτηρία-Λυδία, Παλαιολόγου Ελένη, Σαμψών Νικηφόρος, Σμυρνιώτη Ίρις, Φλέγγα Αγγελική.

Εκπαιδευτές: Βασιλακάκης Νικόλαος, Βέλλιου Έλλη, Ιντζέ Ιλεάνα-Ευγενία, Κοσμά Ιωσηφίνα, Μπακογιάννη Κορνηλία, Μπονάτσος Νικόλαος, Μπουντανιώτης Ηλίας, Νασσρί Ναίμ, Παπαδόπουλος Λεωνίδας, Σαμαρτζής Αθανάσιος, Σιατερλή Βαρβάρα, Σκλαβενίτης Νικόλαος.